Τσάβι: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω την Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω την Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Τσάβι: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω την Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Τσάβι Ερνάντες μίλησε για τις επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, μιας και ήταν το νούμερο ένα φαβορί για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα», σε περίπτωση που ο Κούμαν αποχωρούσε.

Ο Ισπανός προπονητής έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να επιστρέψει μια μέρα στους «μπλαουγκράνα» και γι' αυτό άλλωστε, έχει απορρίψει κατά καιρούς προτάσεις αρκετών ενδιαφερόμενων.

Πρόσφατα ο Τσάβι, έβαλε την υπογραφή του με την Αλ Σαντ, σε νέο συμβόλαιο έως το 2023, αλλά σε αυτό υπάρχει ένας ειδικός όρος, που του επιτρέπει, να αποχωρήσει όποτε θέλει για την Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στην «La Vanguardia», ο Τσάβι τόνισε το πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να πει όχι δύο φορές στους Καταλανούς.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς έπρεπε να πω όχι δύο φορές στην Μπαρτσελόνα, για διαφορετικούς λόγους, οικογενειακούς, θέμα συμβολαίου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είμαι ανοιχτός βέβαια δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ετοιμάζομαι γι΄αυτό αλλά πρέπει να σεβαστώ τον Κούμαν, που είναι ένας θρύλος για την ομάδα. Όταν έφτασα στην Βαρκελώνη, δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα, αλλά σέβομαι τον Κούμαν και δεν... βιάζομαι. Όταν είναι να έρθει θα έρθει», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα