Ο Ράμος είπε στους συμπαίκτες του να μην δεχθούν περικοπές λόγω Μπαπέ (pic)

Κώστας Τόπας
Ο Ράμος είπε στους συμπαίκτες του να μην δεχθούν περικοπές λόγω Μπαπέ (pic)

bet365

Ο αρχηγός των «μερένγκες», σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του να μην δεχθούν περικοπές στους μισθούς τους, καθώς τους τόνισε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να γλιτώσει χρήματα προκειμένου να προσφέρει γη και ύδωρ στον Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο κορονοϊός από τη μέρα που εμφανίστηκε πλήττει και την ποδοσφαιρική κοινότητα με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να αντιμετωπίζουν επίσης τεράστια οικονομικά προβλήματα. Μία εξ αυτών και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πριν από μερικούς μήνες ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δεχθούν μείωση στους μισθούς τους.

Στόχος της διοίκησης ήταν να ισορροπήσει όσο γίνεται τα οικονομικά της ομάδας, με αποτέλεσμα να βάλει «στοπ» στις ενδεχόμενες μεταγραφές που είχαν σχεδιαστεί, καθώς τα οικονομικά της ομάδας αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπουν «ανοίγματα»...

Ωστόσο, κάτι τέτοιο σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Transistor» δεν ισχύει, καθώς ο λόγος που ζητήθηκε από τους παίκτες να γίνουν περικοπές στους μισθούς του ήταν διαφορετικός.

Οπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας τον Κιλιάν Μπαπέ. Ωστόσο, δεν είχε τους οικονομικούς πόρους για να προχωρήσει σε μία τόση μεγάλη μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή Ράμος και διοίκηση έχουν κολλήσει στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Ισπανός στόπερ επιθυμεί νέο διετές συμβόλαιο ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου, του προσφέρει μονοετές, χωρίς σημαντική αύξηση των απολαβών του, ήτοι περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ τη σεζόν, ενώ εκκρεμεί και η μείωση του 10% λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την «El Transistor», ο Ράμος φαίνεται πως είπε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του να μην υπογράψουν το χαρτί το οποίο αφορά τις περικοπές μισθών, καθώς τους τόνισε ότι η διοίκηση το κάνει, διότι θέλει να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, για να προσφέρει... γη και ύδωρ στον Κιλιάν Μπαπέ και να ενταχθεί στην Ρεάλ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα