Ομόνοια, Αναστασίου: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, τελειώσαμε το ματς με 7 Κύπριους»
Αισιόδοξος για την συνέχεια παρουσιάστηκε ο Ελλαδίτης τεχνικός μετά την αναμέτρηση, και κυρίως για το γεγονός πως αξιοποίησαν την ευκαιρία αρκετοί νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
Αναλυτικά:
Στη κάμερα της Cytavision:
«Είμαστε στο σωστό δρόμο με υπομονή, προσπάθεια και πίστη... Σημαντική η διάθεση, θέληση και η ενέργεια. Τελειώσαμε το ματς με 7 Κύπριους. Έχουμε να βελτιώσουμε πράγματα».
Για το φάουλ με Μπεζούς και το γεγονός ότι δεν βλέπουμε πολλές τέτοιες φάσεις;
«Επειδή είμαι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία και έχω προπονηθεί και παίξει σε υψηλό επίπεδο για μένα είναι θέμα προπόνησης. Είναι θέμα προπόνησης, τα παιδιά πάνε στην προπόνηση αλλά ποτέ δεν κτυπάνε φάουλ. Ο Μπεζούς έχει καλά… χτυπήματα. Έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμη (πέρασε από σοβαρό τραυματισμό)».
Στην διάσκεψη τύπου:
Για τους νεαρούς που αγωνίστηκαν:
«Είναι σημαντικό οι νεαροί παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους αλλά από αυτούς εξαρτάται. Οι ευκαιρίες θα έρθουν. Υπάρχει ακόμα περισσότερη δουλειά εάν θέλουν να έχουν θέση στην ομάδα αφού στο ποδόσφαιρο μετράει η ενέργεια και η προσπάθεια».
Για τον αγώνα με τον Άρη:
«Διαφορετικό παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο. Ομάδα αθλητική με ταχύτητα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και πειθαρχία. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».
Για τα δημοσιεύματα για Λανγκ:
«Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάτι. Είχαμε το παιχνίδι, πριν από το ματς ήμουν με τα παιδιά στο ξενοδοχείο και εάν υπάρχει κάτι θα μου το μεταφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας και θα το μάθετε και εσείς επίσημα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
