Τελικός Κυπέλλου: Τι είπαν οι πρόεδροι των δυο ομάδων
Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δυο προέδροι:
Παπασταύρου (Ομόνοια): «Τα τελευταία δύο χρόνια τα είπαμε όλα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ξανά εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συγχαρητήριά στην ομάδα μας και τους παίκτες μας που είναι εδώ αλλά και στην Πάφο. Θέλουμε καθαρό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».
Ντουμπόφ (Πάφος): «Είναι μεγάλο event και για τις δύο ομάδες, μεγάλο γεγονός για μας. Για την Πάφο είναι μεγαλύτερο γιατί είναι η πρώτη μας φορά που συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο γεγονός, σε έναν τελικό. Ελπίζω να μας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Ευχαριστούμε τους χορηγούς».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
