Αναστασίου: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, τώρα πάμε για τον τελικό της Κυριακής»

Αναστασίου: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, τώρα πάμε για τον τελικό της Κυριακής»

Newsroom
anastasiou
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη Λεμεσού, έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.

Την ικανοποίηση του για την αμυντική συνέπεια της ομάδας του, γνωστοποίησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά το σημερινό 0-0 κόντρα στον Άρη, με το οποίο η ομάδα του «σφράγισε» την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του Μαΐου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας:

«Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν σημαντικό να κάνουμε καλή διαχείριση. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και απώλειες παικτών. Πιστεύω ότι το ελέγξαμε το παιχνίδι. Ήμασταν αμυντικά συνεπείς, δεν δεχθήκαμε ξανά γκολ από τον Άρη. Προσωπικά, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε και την πιο κλασική ευκαιρία με τον Κακουλλή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε με δυο φορ, με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε. Τώρα έχουμε ένα τελικό την Κυριακή που θα τα δώσουμε όλα.»
Για τις απουσίες και το πλάνο του: «Το σημαντικό ήταν σήμερα να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Όποιος παίκτης παίζει είναι σημαντικό.»
Για το ότι είναι και στους δυο στόχους: «Έπαιξε ρόλο το πρώτο παιχνίδι στον Άρη, όταν ήρθα, όπου κερδίσαμε. Εκεί άρχισαν τα παιδιά να πιστεύουν. Έδωσε ώθηση και ο κόσμος. Παιχνίδι με παιχνίδι δείξαμε ότι οι στόχοι είναι κοντά. Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Τώρα πάμε για τα τρία ματς στο πρωτάθλημα».
Για τους τραυματίες: «Ο Κασάμα βρίσκεται κοντά στην επανένταξη. Ο Λανγκ θα πάρει καιρό, μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμος. Ο Φαμπιάνο από βδομάδα θα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Ο Μπεζούς, τελείωσε η σεζόν γι' αυτόν. Ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης της ομάδος. Προσπαθούμε να καλύψουμε εκ των έσω την απώλεια αυτή. Και στην Ανόρθωση είχαμε φάσεις και ένα γκολ.»
Για το αν θα του λείψει ο πάγκος: «Αυτό δεν μπορώ να το πω τώρα. Θα το δω όταν θα το ζήσω».
Για τον Ουζόχο: «Είναι ένα παιδί με δυνατότητες και προσόντα. Γεμίζει την εστία. Δεν είμαι ειδικός για τη θέση του τερματοφύλακα. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται, όπως και ο τερματοφύλακας. Τα εύσημα πάνε σε όλους τους παίκτες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα