Παλιούρας: «Πολύ δύσκολο ματς, σκεφτόμαστε τη νίκη»

Παλιούρας: «Πολύ δύσκολο ματς, σκεφτόμαστε τη νίκη»

Newsroom
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας δήλωσε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό πως η ρεβάνς με τον Απόλλωνα (17/4) θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά η ομάδα του σκέφτεται τη νίκη.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/4, 20:00), η Πάφος θα μπει στο χορτάρι του Αλφαμέγα με σκοπό να διατηρήσει το προβάδισμά της (2-1) απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Coca Cola.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Παφιτών, Πολύβιος Παλιούρας βρέθηκε καλεσμένος στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και χαρακτήρισε δύσκολο το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του σκέφτεται τη νίκη.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Σίγουρα είχε την ουσία το ΑΠΟΕΛ, αλλά θα διαφωνήσω με το ότι δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο μέρος και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Το ΑΠΟΕΛ είναι μία έμπειρη ομάδα και μας τιμώρησε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες στο θέμα των αλλαγών, όμως είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν και μια φάση οπού οι παίκτες μας ζήτησαν κάτι, τουλάχιστον φάουλ στον Βαλακάρι.

Αφού αδράνησαν, δυστυχώς δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Μετά δυσκολέψαν τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη. Μας απογοητεύει που δεν νικήσαν το ΑΠΟΕΛ φέτος αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό ημιτελικό».

Για την αστάθεια που δείχνει η Πάφος:

«Αυτό είναι αλήθεια και μας στέρησε πολύτιμους βαθμούς. Θεωρώ ότι αν είχαμε κάνει κάποια πιο σωστά παιχνίδια θα παίρναμε περισσότερους βαθμούς και θα ήμασταν πιο κοντά στην Ευρώπη. Είμαστε αναγκασμένοι να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για το ότι μειώθηκαν σημαντικές οι πιθανότητες εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος:

«Είναι δύσκολο, αν νικούσαμε προχθές θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τα παρατήσουμε».

Γιατί δεν έπαιξε ο Ζάιρο;

«Ήταν στο πλάνο να παίξει, αλλά μετά το 2-0 φαίνεται ότι μετάνιωσε ο προπονητής και απέφυγε να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ικόκο και Μελούσο παραμένουν εκτός. Ο Ικόκο χάνει τη χρονιά ως γνωστόν, ενώ ο Μελούσο ίσως προλάβει την τελευταία αγωνιστική. Παραμένει αμφίβολος ο Τουμάσι».

Για τη ρεβάνς στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»:

«Πολύ δύσκολο ματς, κι ο Απόλλωνας παίζει το τελευταίο του χαρτί. Είναι μια έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Μαζέψαμε εμπειρίες όμως και γίναμε πιο σοφοί. Πρέπει να σκεφτόμαστε και εμείς τη νίκη. Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο, όμως αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες μας».

Έχετε μία θετική παράδοση στη Λεμεσό:

«Έχουμε πάει αρκετά καλά, όμως εντελώς διαφορετικό το αυριανό ματς».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα