Γουίλι Σεμέδο: Βλέπει Άρη και... γουστάρει!

Γουίλι Σεμέδο: Βλέπει Άρη και... γουστάρει!

Μανώλης Μακρόπουλος
ΣΕΜΕΔΟ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε... αγαπημένο αντίπαλο του Γουίλι Σεμέδο έχει εξελιχθεί φέτος ο Άρης Λεμεσού, καθώς ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πετύχει -σχεδόν- το 1/3 των γκολ του κόντρα στη Λεμεσιανή ομάδα.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση και ένα (από τα τρια) γκολ, ο Γουίλι Σεμέδο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην εκτός έδρας νίκη - μισή πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, της Ομόνοιας επί του Άρη Λεμεσού.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι πέτυχε το πρώτο του τέρμα στον θεσμό (δυο συμμετοχές) και αύξησε τον συνολικό του αριθμό στα 14 «τεμάχια» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι πως από αυτά τα 14, τα 5 τα έχει πετύχει κόντρα στο σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι, το οποίο αποτελεί με διαφορά τον «αγαπημένο» του αντίπαλο, καθώς όποτε βλέπει τα «πράσινα» της Λεμεσού, αφηνιάζει!

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Cyta, όταν σκόραρε και τα δυο γκολ της Ομόνοιας στο ισόπαλο 2-2. Η συνέχεια δόθηκε στα Playoff, όπου ο 29χρονος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ματς (1η και 6η αγωνιστική), στο διπλό με 1-2 και τη νίκη με 3-0 της ομάδας του Αναστασίου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα