Συνεδρίαση ΚΟΠ: Εν αναμονή των αποφάσεων για τα επιπλέον μέτρα

Newsroom
κοπ 3
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟΠ με θέμα συζήτησης τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας. Αναμένεται γραπτή ενημέρωση από την Ομοσπονδία για το τι αποφασίστηκε, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αποχωρεί χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Η ΚΟΠ συνεδριάζει εκτάκτως για την οπαδική βία, καθώς τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν δεν φαίνεται να αποδίδουν. Όλοι οι πρόεδροι των σωματείων και η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο, προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, που έδωσε το «παρών», αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ τα υπόλοιπα μέλη συνέχισαν να συνεδριάζουν.

Η ΚΟΠ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης κόσμου στα γήπεδα, καθώς αυτό θα ήταν καταστροφικό για τα οικονομικά των συλλόγων και διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει άμεσα γραπτή ενημέρωση σχετικά με το τί αποφασίστηκε για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων βίας.

Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν ήταν και η αποτελεσματικότητα του μέτρου που ήδη ισχύει, με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, καθώς και το τί θα γίνει με όσους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα