Coppa Italia: Από τη... ρώσικη ρουλέτα στα ημιτελικά η Φιορεντίνα

Newsroom
Φιορεντίνα - Μπολόνια

bet365

Η Φιορεντίνα... σώθηκε από τα δοκάρια και στη ρώσικη ρουλέτα (5-4) κατάφερε να λυγίσει την Μπολόνια και να προκριθεί στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Την πρόκριση για τους ημιτελικά του Coppa Italia πήρε η Φιορεντίνα που απέκλεισε την Μπολόνια με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Αμφίρροπο ματς από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτην καλή στο 18′ με το σουτ του Κεϊγιόντ. Οι Ροσομπλού απάντησαν στο 34′ με την προσπάθεια του Ζίρκζε που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Μπολόνια ήταν καλύτερη, πίεσε και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Στο 50′ ήταν η σειρά του Ορσολίνι με σουτ να σκοράρει, αλλά και πάλι το δοκάρι έσωσε τους Βιόλα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, η Μπολόνια είχε και τρίτο δοκάρι, στο 94′, σε σουτ του Ζίρκζε και με τον Κρίστενσεν να βρίσκει την μπάλα. Έτσι, όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Η Φιορεντίνα είχε την ουσία και την ψυχραιμία, με τον Πος να είναι ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους. Οι Βιόλα επικράτησαν 5-4 και πέρασαν στους «4» περιμένοντας Μίλαν ή Αταλάντα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα