Coppa Italia: Στα ημιτελικά η Ίντερ!

Newsroom
Coppa Italia: Στα ημιτελικά η Ίντερ!

bet365

Η 'Ιντερ πέρασε το εμπόδιο της Αταλάντα, βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβέντους – Λάτσιο.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ίντερ, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αταλάντα και περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβέντους – Λάτσιο. Λυτρωτής για τους «Νερατζούρι ο Νταρμιάν.

Οι Μπεργκαμάσκι παρουσιάστηκαν με στόχο να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους, ωστόσο η Ίντερ ήταν απόλυτα προετοιμασμένη. Οι «Νερατζούρι» μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, είχαν τον έλεγχο και είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο α' μέρος. Ο Μπαρέλα έχασε καλή ευκαιρία, ενώ ο Τσαλχάνογλου στο 40′ είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Η Αταλάντα είχε την καλύτερή της στιγμή στο 44′ με τον Ζαπάτα, ωστόσο δε βρήκε στόχο.

Η Ίντερ ήταν καλύτερη και στην επανάληψη, με τον Νταρμιάν να λυτρώνει την ομάδα του στο 57ο λεπτό. Η Αταλάντα δεν είχε απάντηση, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι να παίρνει τη νίκη-πρόκριση.

Ιντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77′ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (72′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Γκόσενς (71′ Ντιμάρκο), Λαουτάρο (85′ Κορέα), Λουκάκου (71′ Τζέκο).

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Τζιμσίτι, Σκαλβίνι (72′ Σοπί), Χάτεμπερ (67′ Εντερσον), Ντε Ρουν, Κουπμάινερς, Μέλε, Πάσαλιτς (54′ Λούκμαν), Μπογκά (67′ Μουριέλ), Ζαπάτα (55′ Χέιλουντ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα