Αταλάντα - Σπέτσια 5-2: Πρόκριση στα προημιτελικά για τους ασταμάτητους Μπεργκαμάσκι

Newsroom
Αταλάντα - Σπέτσια 5-2: Πρόκριση στα προημιτελικά για τους ασταμάτητους Μπεργκαμάσκι

bet365

Η εντυπωσιακή Αταλάντα συνέτριψε την Σπέτσια με 5-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, στα οποία θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Ίντερ.

Αταλάντα με... σπασμένα φρένα! Οι Μπεργκαμάσκι λίγα 24ωρα μετά το «τρομακτικό» 8-2 επί της Σαλερνιτάνα στο πρωτάθληα υπέταξε την Σπέτσια με 5-2, εντός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Copa Italia. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει δύσκολη «αποστολή» στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, καθώς θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Ίντερ.

Ο Λούκμαν άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης με δυο γκολ μέσα σε 12 λεπτά (10' και 12'). Η Σπέτσια μείωσε στο 14' με τον Έκνταλ, ο Χάτεμπεερ έδωσε εκ νέου «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του στο 26' και στο 38' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου με τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντάνι Βέρντε.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν το εύρος της νίκης της Αταλάντα. Στο 72' ο Χόιλιουντ με εντυπωσιακό τελείωμα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα. Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Αμπαντού στο 90'.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα