Κύπελλο Γερμανίας: Μετά τη Μπάγερν και την Άιντραχτ η Ζααρμπρίκεν απέκλεισε και την Γκλάντμπαχ

Κύπελλο Γερμανίας: Μετά τη Μπάγερν και την Άιντραχτ η Ζααρμπρίκεν απέκλεισε και την Γκλάντμπαχ

Ζααρμπρίκεν - Άιντραχτ

bet365

Η Ζααρμπρίκεν της τρίτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά τη Μπάγερν και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέκλεισε την Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Μόνο η Λεβερκούζεν

Ακόμα ένα «μπαμ» της Ζααρμπρίκεν στο Κύπελλο Γερμανίας! Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας εξελίσσεται στην τεράστια έκπληξη του θεσμού, καθώς μετά το «θαύμα» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και την υπέρβαση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκούρτης απέκλεισε και τη Γκλάντμπαχ, πανηγυρίζοντας σπουδαία πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Τα Πουλάρια προηγήθηκαν στο 8' με τον Ρόμπιν Χακ, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με την Αμίν Ναϊφί. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης και εν τέλει δέχτηκαν «ψυχρολουσία». Στο 90+3' ο Κάι Μπρίνκερ έκανε το 2-1, ολοκλήρωσε την ανατροπή και έστειλε την ομάδα του στους «4» του Κυπέλλου Γερμανίας.

Αξιοσημείωτο πως στα ημιτελικά βρίσκεται η ομάδα της τρίτης κατηγορίας, η Καϊζερσλάουτερν και η Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία. Μοναδική ομάδα της Bundesliga που βρίσκεται στην τετράδα είναι η πρωτοπόρος, Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

  • Καϊζερσλάουτερν - Ζααρμπρίκεν
  • Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα