Κύπελλο Γερμανίας: Με το «δεξί» η Ντόρτμουντ, πρόκριση και για τη Στουτγκάρδη των Μαυροπάνου - Περέα (vids)

Κύπελλο Γερμανίας: Με το «δεξί» η Ντόρτμουντ, πρόκριση και για τη Στουτγκάρδη των Μαυροπάνου - Περέα (vids)

bet365

H Ντόρτμουντ ξεκίνησε με νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γερμανίας τις επίσημες υποχρεώσεις της μέσα στην έδρα της Μόναχο 1860. Βασικός Μαυροπάνος και ντεμπούτο Περέα στο «διπλό» της Στουτγκάρδης στη Δρέσδη.

Το Κύπελλο Γερμανίας ξεκίνησε με τέσσερις ομάδες να σφράγιζουν το εισιτήριο τους για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με άνετη νίκη της επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Μόναχο 1860 της τρίτης κατηγορίας. Ο Μάλεν πέτυχε το πρώτο γκολ των Βεστφαλών για τη νέα σεζόν μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά και άψογο τελείωμα. Στο 31΄ ο Μπέλιγχαμ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μάρκο Ρόις και στο 35΄ο Αντεγέμι με πλασέ μέσα από την περιοχή συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Στουτγκάρδη δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση μέσα στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης της τρίτης κατηγορίας (1-0). Στο 33' ο Τσούρλινοβ άνοιξε το σκορ, στο 67' οι ισορροπίες άλλαξαν μετά από αποβολή του Αντόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά η ομάδα της Bundesliga διατήρησε το1-0 και πήρε την πρόκριση. Για τους Σουηβούς ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του έκανε ο μέχρι πρότινος φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, Χουάν Χοσέ Περέα.

Στα άλλα δύο ματς η Καλσρούη είχε εύκολο απόγευμα, καθώς συνέτριψε με 8-0 τη Νόιστρελιτς και η Νυρεμβέργη νίκησε με 2-0 την ερασιτεχνική Μάριενμπορν.

Τα σημερινά (29/7) αποτελέσματα:

  • Μάριενμπορν - Νυρεμβέργη 0-2
  • Νόιστρελιτς - Καλσρούη 0-8
  • Ντιναμό Δρέσδης - Στουτγκάρδη 0-1
  • Μόναχο 1860 - Ντόρτμουντ 0-3
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα