Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου 2-1: Ανατροπή στο 90+3' και πρόκριση στον τελικό

Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου 2-1: Ανατροπή στο 90+3' και πρόκριση στον τελικό

bet365

Με «χρυσό» σκόρερ τον Εμίλ Φόρσμπεργκ στις καθυστερήσεις, η Λειψία ανέτρεψε το ματς κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (2-1) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ (21/5).

Στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου για τρίτη φορά στην ιστορία της η Λειψία! Οι Ταύροι τσέκαραν με δραματικό τρόπο το εισιτήριό τους για τον αγώνα της 21ης Μαΐου στο Βερολίνο, απέναντι στους πρωτευουσιάνους της Ουνιόν (2-1), χάρη σε ανατροπή και μάλιστα, με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Εμίλ Φόρσμπεργκ!

Ο Μπέκερ είχε βάλει από το πρώτο μέρος (25') μπροστά τους φιλοξενούμενους, κάνοντάς τους να πιστέψουν ακόμα περισσότερο στο όνειρο της επιστροφής σε τελικό Κυπέλλου μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, η φορμαρισμένη ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο (στα ημιτελικά και του Europa League), είχε διαφορετικά σχέδια.

Ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε πρώτα σε 1-1 στο 61' με εύστοχο πέναλτι, χαρίζοντας στην ομάδα του τη μίνιμουμ ασφάλεια της παράτασης. Αλλά ο Φόρσμπεργκ, όπως είχε κάνει και πέρυσι στο 120' και πάλι στον ημιτελικό, σήμανε... πρόωρα την πρόκριση της Red Bull στον τελικό, σφραγίζοντας την ανατροπή στο 90+3' και πλέον η Λειψία δίνει ραντεβού με τη Φράιμπουργκ του Κρίστιαν Στράιχ, με σκοπό να κατακτήσει αυτό που έχασε τόσο το 2019, όσο και το 2021.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα