Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση στο 120΄για Φράιμπουργκ, στα ημιτελικά και το Αμβούργο μέσω «ρώσικης ρουλέτας»

Newsroom
Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση στο 120΄για Φράιμπουργκ, στα ημιτελικά και το Αμβούργο μέσω «ρώσικης ρουλέτας»

bet365

Με γκολ του Σάλαι στο 120΄ η Φράιμπουργκ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόχουμ (1-2) και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου. Μαζί της και το Αμβούργο που επικράτησε στα πέναλτι της Καρλσρούης!

Μπορεί να δεινοπάθησε, να χρειάστηκε 120 αγωνιστικά λεπτά για να υποτάξει την Μπόχουμ του (βασικού) Σταφυλίδη, όμως τελικά η Φράιμπουργκ βρήκε τη λύτρωση στις καθυστερήσεις της παράτασης με τον Σάλαι για να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, ο Πέτερσεν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (51΄), προτού ο Πόλτερ ισοφαρίζει για τη Μπόχουμ στο 64΄. Το ματς τελικά οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο Σάλαι έκανε τη διαφορά για τη Φράιμπουργκ στο 120΄και την έστειλε στην επόμενη φάση του DFK Pokal.

Πρόκριση και για το Αμβούργο μέσω «ρώσικης ρουλέτας»

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0; Το Αμβούργο ισοφάρισε στο 90+1΄κόντρα στην Καρσρλούη (2-2) για να στείλει τον προημιτελικό στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο και πήρε την πρόκριση με 4-2. Παρά τα γκολ των Χάιζε και Χόφμαν (40΄, 50΄), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς με το απάντηση του Γκλάτσελ στο 52΄.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Κομπάλντ άφησε την Καρλσρούη με δέκα παίκτες και έδωσε την ευκαιρία στο Αμβούργο να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Κίτελ δεν κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία. Ό,τι όμως δεν συνέβη στο 72΄, τελικά επετεύχθη στις καθυστερήσεις χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκλάτσελ, με το ματς οδεύει στα διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου το Αμβούργο κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα