Βαρέλα-Κρέσπο: Συλλέκτες τίτλων οι «Διόσκουροι» του ΠΑΟΚ!

Βαρέλα-Κρέσπο: Συλλέκτες τίτλων οι «Διόσκουροι» του ΠΑΟΚ!

Βαρέλα-Κρέσπο: Συλλέκτες τίτλων οι «Διόσκουροι» του ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Χοσέ Κρέσπο ήξεραν πως αν κατακτήσουν και φέτος το Κύπελλο Ελλάδας, θα έγραφαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Και το έγραψαν!

Οι «Διόσκουροι» του «Δικεφάλου» έφτασαν τις «τέσσερις στις τέσσερις» κατακτήσεις Κυπέλλων κι αυτομάτως άφησαν πίσω τους Μπίσεσβαρ, Μάτος, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαλεζά, Πέλκα, που μετρούν τρία κύπελλα, ενώ ξεπέρασαν σε συνολικό αριθμό τροπαίων (πέντε) τον Κώστα Ιωσηφίδη (2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα) και μια σειρά ποδοσφαιριστών (Λέο Μάτος, Στέλιος Μαλεζάς, Εβγέν Σάκχοφ, Δημήτρης Πέλκας, Χοσέ Κάνιας, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αμρ Ουάρντα) που μετρούν τέσσερα τρόπαια.

Έχοντας έρθει το καλοκαίρι του 2016 σχεδόν ταυτόχρονα στην Τούμπα, το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο, όχι απλά μετράει μόνο νίκες στους τέσσερις ισάριθμους τελικούς από το 2017 μέχρι και φέτος, αλλά δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό από τους τέσσερις αγώνες!

Δικαιολογημένα πανηγύριζαν στο χορτάρι του ΟΑΚΑ δείχνοντας με τα δάχτυλα των χεριών τους τον αριθμό 4, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα εμφανίστηκε στην κάμερα του PAOK TV, έχοντας μια πρόταση: «Ένα πρωτάθλημα, τέσσερα κύπελλα, αν θέλετε περισσότερα, απλά περιμένετε την επόμενη χρονιά. Θα συμβεί ξανά. Και κάτι ακόμα, πρέπει να αλλάξτε το όνομα του Κυπέλλου σε Κρέσπο και Βαρέλα».

Ο δε Χοσέ Κρέσπο, όπως έγραψε σε ποστάρισμά του στα social media, «έχω περισσότερες φωτογραφίες με το Κύπελλο παρά με την γυναίκα μου!»

Διαβάστε επίσης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα