Ζίβκοβιτς στο gazzetta.gr: «Αυτό το κύπελλο σημαίνει πολλά για τον ΠΑΟΚ»!

Ζίβκοβιτς στο gazzetta.gr: «Αυτό το κύπελλο σημαίνει πολλά για τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιλάει στο gazzetta.gr για την επόμενη μέρα των κυπελλούχων Ελλάδας και την πραγματική αξία του φετινού ΠΑΟΚ που στον τελικό του ΟΑΚΑ έδειξε το ποιος είναι…

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με το μαγικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα συστημένη στα πόδια του Μάικλ Κρμέντσικ κι ο Τσέχος δε λάθεψε την τρίτη και… φαρμακερή φορά απέναντι στον Σα.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλάει στο gazzetta.gr για την επόμενη μέρα και την αξία που ο ίδιος βάζει στην ταμπέλα αυτού του κυπέλλου.

-Αλήθεια, Αντρίγια, ποιες είναι οι σκέψεις σου για όλα όσα έγιναν στα τελευταία δέκα λεπτά του τελικού; Δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες πρώτα, μετά μια ασίστ και το γκολ που έφερε τη νίκη και το κύπελλο…

«Ο τελικός ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί στο τέλος να χάσαμε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά συνεχίσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και φτάσαμε στο γκολ της νίκης».

-Τι σας είπαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ιβάν Σαββίδης την ώρα των πανηγυρισμών μέσα στα αποδυτήρια;

«Ειλικρινά δεν ξέρω, δε θυμάμαι τίποτα απ’ τα λόγια τους. Όλοι ήμασταν τρελαμένοι, αυτό το τρόπαιο ήταν πολύ σημαντικό για μας, είμαστε ευτυχισμένοι που το κατακτήσαμε, θα το γιορτάσουμε, τι άλλο μπορώ να πω για αυτή την συνεργασία μου με την ΠΑΟΚάρα!».

-Είδες τι έχεις κάνει στη φάση του γκολ από τον Κρμέντσικ. Γνώριζες που θα πήγαινε η μπάλα από τα πόδια σου;

«Ναι, ήξερα που κινείται ο Μάικλ (σ.σ. Κρμέντσικ), γνώριζα ότι είναι πίσω μου, τα υπόλοιπα τα είδατε όλοι σας στο γήπεδο…».

-Αυτό το κύπελλο μπορεί να αποτελέσει την απαρχή κι άλλων τίτλων για τον τωρινό ΠΑΟΚ;

«Ναι, γιατί όχι! Όπως είπα αυτό το κύπελλο ήταν πολύ σημαντικό για μας, για τον σύλλογο και θέλαμε τόσο πολύ να το κατακτήσουμε. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στο τέλος τα καταφέραμε».

-Στο πρωτάθλημα υπήρξε μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Μήπως, είστε θυμωμένοι με τους εαυτούς σας που αφήσατε να δημιουργηθεί αυτή η διαφορά;

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Στον τελικό αποδείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, όποια διαφορά κι αν υπάρχει. Πάνω στο χορτάρι δείξαμε το ποιοι είμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα