ΠΑΟΚ: Τα γούρικα τατουάζ του Μαυρίδη έφεραν την «κούπα»! (pic)

ΠΑΟΚ: Τα γούρικα τατουάζ του Μαυρίδη έφεραν την «κούπα»! (pic)

bet365

O γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, τηλεπαρουσιαστής και tattoo artist, βρέθηκε στην Αθήνα και πριν από τον τελικό του ΟΑΚΑ έκανε τατουάζ στους «ασπρόμαυρους» ποδοσφαιριστές!

Ξεκίνησε από ένα αστείο το 2001 στον κερδισμένο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και έγινε παράδοση για τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Ο Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός τηλεπαρουσιαστής και οπαδός του ΠΑΟΚ, έκανε πριν από είκοσι χρόνια για πρώτη φορά τατουάζ με χένα το πρώτο σήμα του «Δικεφάλου», το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο, στους ποδοσφαιριστές (Κατσαμπή, Καφέ, Κωνσταντινίδη και Ναλιτζή) και από τότε το επαναλαμβάνει κάθε φορά που οι «ασπρόμαυροι» παίζουν έναν τελικό κυπέλλου.

Μια φορά απουσίαζε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, και ο ΠΑΟΚ γνώρισε την συντριβή από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του 2014. «Μια φορά έλειψα και τα κάνατε θάλασσα», είχε γράψει τότε.

Εκτός από το 2001, το επανέλαβε το 2003, το 2017, το 2018, το 2019 και φέτος φτάνοντας να μετράει έξι κατακτήσεις κυπέλλων με τα γούρικα τατουάζ του.

Πριν από τον τελικό του ΟΑΚΑ ο γνωστός tattoo artist βρέθηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής του «Δικεφάλου» και «χτύπησε» το ίδιο γούρικο τατουάζ, στους Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Τζόλη, Λύρατζη, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια, Ταλιχμανίδη και Γιαξή.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/5) ήταν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και πανηγύρισε ένα ακόμη κύπελλο με την αγαπημένη του ομάδα, ξέροντας ότι το «γούρι» δε χαλάει…

Διαβάστε επίσης:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα