ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρες» στιγμές τρέλας με… Σαββίδη στα αποδυτήρια! (vid)

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρες» στιγμές τρέλας με… Σαββίδη στα αποδυτήρια! (vid)

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρες» στιγμές τρέλας με… Σαββίδη στα αποδυτήρια! (vid)

bet365

H κάμερα του PAOK TV κατέγραψε το πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια των Κυπελλούχων Ελλάδος, με πρωταγωνιστές τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Φερνάντο Βαρέλα και τους υπόλοιπους θριαμβευτές.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το «ασπρόμαυρο» πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του τελικού και της απονομής στους Κυπελλούχους Ελλάδας 2021.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γλέντησαν με τραγούδια και συνθήματα την κατάκτηση του 8ου κυπέλλου στην Ιστορία του Συλλόγου και το αφιέρωσαν στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μέσω βιντεοκλήσης επικοινώνησε μαζί τους γιορτάζοντας, έστω κι από μακριά, μαζί τους την πέμπτη κούπα που κατακτά ο «Δικέφαλος» επί των ημερών του.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε ένα μεγάλο πριμ στους θριαμβευτές, όπως του ζήτησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια λέγοντας του: «Πρόεδρε, όπως σου υποσχεθήκαμε το κύπελλο το έχουμε εδώ μαζί μας. Σε περιμένουμε. Και το πριμ θέλουμε…».

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Βαρέλα εμφανίστηκε στην κάμερα του PAOK TV, έχοντας πρόταση: «Ένα πρωτάθλημα, τέσσερα κύπελλα, αν θέλετε περισσότερα, απλά περιμένετε την επόμενη χρονιά. Θα συμβεί ξανά. Και κάτι ακόμα, πρέπει να αλλάξτε το όνομα του Κυπέλλου σε Κρέσπο και Βαρέλα».

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ είναι από το βράδυ του Σαββάτου (22/56) κάτοχοι ενός μοναδικού ρεκόρ, καθώς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα τρόπαια (πέντε) στην ιστορία του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα