«Ο Πάμπλο Γκαρσία μένει, ο Ολυμπιακός αλλάζει»

Gazzetta team
«Ο Πάμπλο Γκαρσία μένει, ο Ολυμπιακός αλλάζει»

bet365

Ποια ήταν τα καθοριστικά σημεία του τελικού Κυπέλλου; Τι δείχνει η νίκη του ΠΑΟΚ και η ήττα του Ολυμπιακού για την επόμενη μέρα των δύο αντιπάλων; Το τρίτο PodGazzt του κορυφαίου αθλητικού ΜΜΕ αναλύει την επικράτηση του Δικέφαλου και ανοίγει την κουβέντα για την επόμενη σεζόν του νικητή και του ηττημένου.

Στο τρίτο PodGazzt του Gazzetta η συντακτική ομάδα του κορυφαίου αθλητικού ΜΜΕ της χώρας δίνει το δικό της ραντεβού αμέσως μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Οι νικητές και οι χαμένοι, τα καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Πέδρο Μαρτίνς, οι αρετές που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και οι αδυναμίες που φανέρωσε ο Ολυμπιακός, μα κυρίως η επόμενη μέρα των δύο αντιπάλων μπαίνουν στο τραπέζι μετά τη λήξη του τελικού του ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ρωτάει και… ιντριγκάρει, οι Αντώνης Σαούλης, Γιάννης Σερέτης, αναλύουν, συνθέτουν, προβλέπουν και... όλοι μαζί απαντούν στο ερώτημα της σεζόν: «Ηταν τελικά τόσο πολύ ανώτερος εφέτος ο Ολυμπιακός, ή τόσο πολύ χειρότεροι όλοι οι ανταγωνιστές του;».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα