Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέραν του ανοιχτού... μετώπου με τον Παπασταθόπουλο έχει ακόμα τρία καίρια ερωτήματα στο μυαλό του για την 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Πέδρο Μαρτίνς που θα πάρει μία... γεύση από το ΟΑΚΑ την Πέμπτη λογικά θα καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις για τους 11 του Ολυμπιακού την Παρασκευή και ίσως ακόμα και το Σάββατο για τον σαββατιάτικο τελικό με τον ΠΑΟΚ (21.00). Σε αυτή τη φάση το 3-4-3 παραμένει για τα καλά στο μυαλό του παρότι σκέφτεται και τους 4 στην άμυνα. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία συνολικά έχει ως επί το πλείστον τέσσερα καίρια ερωτήματα για την 11άδα. Το ένα είναι η κατάσταση του Παπασταθόπουλου, που συνεχίζει να έχει πιθανότητες στο να καταφέρει να δώσει το παρών στον αγώνα. Εάν ο Σωκράτης τα καταφέρει αναμφίβολα επηρεάζει το πως θα σχηματιστεί η 11άδα.
Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Εμβιλά. Ο Μαρτίνς τον προτιμά χαφ όμως εάν δεν του βγαίνει το πλάνο θα τον γυρίσει ξανά στόπερ. Το τρίτο ερώτημα αφορά στη δεξιά πλευρά των Πειραιωτών, την οποία και θα... φορτώσει ανάλογα ο ΠΑΟΚ. Λαλά ή Ανδρούτσος για εκεί; Η απάντηση βάσει εικόνας τείνει προς τον Ανδρούτσο αλλά δεν είναι τόσο απλό.
Τέλος έχει τη σημασία του είτε είναι το 3-4-3 είτε το 4-3-3 το ποιος θα είναι στο ένα από τα δύο άκρα. Οι Μασούρας, Μπρούμα αλλά και Ελ Αραμπί είναι εκείνοι που κυρίως διεκδικούν αυτές τις δύο θέσεις στα άκρα, εφόσον ο Μαρτίνς προτιμήσει ξανά το τρικ της Λεωφόρου με τον Ελ Αραμπί εξτρέμ και τον Χασάν φορ. Θα πρέπει πάντως να τονιστεί πως αρκετοί παίκτες των Πειραιωτών δέχθηκαν χτυπήματα με Παναθηναϊκό, όπως οι Ανδρούτσος, Καμαρά, Ελ Αραμπί και όχι μόνο.
Πάντως σε σχέση με την 11άδα οι Σα, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Ελ Αραμπί και Μασούρας δείχνουν να... κλειδώνουν. Ένα άλλο σκέλος έχει να κάνει με τη μεσοαμυντική αντίδραση των ερυθρόλευκων με αφορμή τις φάσεις του Παναθηναϊκού. Ο Μαρτίνς έχει κατά νου και το πως θα... θωρακίσει όσο το δυνατόν πιο καλά τα μετόπισθέν του για να μην δεχθεί τόσες φάσεις όπως και στο γήπεδο της Λεωφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα