Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Μπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ στο Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Μπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ στο Κύπελλο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά τα ονόματα της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ (τη ρεβάνς Κυπέλλου της Μεγάλης Τετάρτης), από τα οποία λείπει ο Μπα. Εκτός και ο Κρίστινσον.
Ο Αφρικανός μπακ παρότι έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης θα είναι εκ νέου εκτός πλάνων. Πλην του Μπα παραμένει και το πρόβλημα τραυματισμού του Αβραάμ. Στα ονόματα των εκλεκτών δεν είναι και αυτό του Κρίστινσον.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αμέσως μετά το τέλος της ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, που θα ξεκινήσει στις 19:00 (Cosmote TV) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα