Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν είναι... χαμένος από χέρι (vids)

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν είναι... χαμένος από χέρι (vids)

bet365

Το gazzetta.gr αναζητά τους λόγους που επιτρέπουν στον «Αγιαξ της Ηπείρου» να πιστεύει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αυριανό (27/4) δεύτερο ημιτελικό του Φαλήρου, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, στη ρεβάνς του 1-1 των «Ζωσιμάδων». Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούνται και σωστά ως το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό, όμως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» διατηρεί δικαίωμα στην ελπίδα και υπάρχουν λόγοι που τον κάνουν να «πιστεύει» στην ανατροπή των εις βάρος του δεδομένων.
Ας τους αναζητήσουμε...
1)Στο... αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από το σκορ του πρώτου αγώνα. Το 1-1 των «Ζωσιμάδων» ναι μεν δίνει στον Ολυμπιακό το προβάδισμα, ούτως ή άλλως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν και είναι το φαβορί του ζευγαριού, όμως σε καμία περίπτωση δεν προβάλει «καταδικαστικό» για τον «Αγιαξ της Ηπείρου».
2) Στο ότι διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο ΠΑΣ για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να σκοράρει, αφού εάν μείνει «άσφαιρος» τότε θα αποκλειστεί ότι και αν πετύχει σε ανασταλτικό επίπεδο. Στα 25 από τα 36 φετινά του επίσημα ματς σημείωσε έστω ένα τέρμα, ενώ στο Κύπελλο βρήκε 10 φορές δίχτυα σε 5 αναμετρήσεις του με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό. Αρα έχει δείξει πως «έχει» το γκολ.
3) Οι φιλοξενούμενοι είναι περισσότερο... εκτός έδρας ομάδα. Ως γηπεδούχοι έχουν φέτος ρεκόρ 5-6-8, ενώ μακριά από τα Γιάννινα έχασαν μόνο σε 6 από τις 17 αναμετρήσεις τους (7-4-6). Μάλιστα επί της ουσίας η επίδοσή τους εκτός «Ζωσιμάδων» είναι 8-4-7, αφού φιλοξένησαν τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, σε Περιστέρι και Αγρίνιο αντίστοιχα. Ετσι μετρούν ουσιαστικά 8 νίκες σε 19 εξόδους της και μόλις 5 σε 17 αναμετρήσεις τους στους «Ζωσιμάδες».
4)Σε συνέχεια μάλιστα των 2&3, σκόραραν στα 8 από τα 9 τελευταία τους παιχνίδια μακριά από τα Γιάνινα, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Αγρινίου που υποδέχθηκαν τους «πράσινους» για το Κύπελλο.
5) Ο ΠΑΣ έχει φέτος βάλει «δύσκολα» και στα 3 του παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους». Τα 2 των «Ζωσιμάδων» δεν ανέδειξαν νικητή (αμφότερα έληξαν 1-1), ενώ έχασε στο Φάληρο 1-0 με γκολ του Χασάν στο 90'+3'.
6) Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου οι Γιαννιώτες έχουν «κεντράρει» από καιρό. Δεν είναι τυχαίο πως στα 2 τελευταία τους ματς στα play out, με Βόλο&Παναιτωλικό, προχώρησαν σε διαχείριση και προφύλαξαν παίκτες, ώστε να είναι 100% έτοιμοι για τη αυριανή αναμέτρηση (π.χ. Καρτάλης, Πίρσμαν). Κάτι που άλλωστε προβάλει λογικό.
7) Οι Γιαννιώτες θα παίξουν χωρίς άγχος που πολλές φορές αποδυκνείεται ως ο... χειρότερος «φίλος» του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αλλά αντίθετα πάρα πολλά να κερδίσουν. Με τα πόδια «λυμένα», πολλά μπορούν να συμβούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα