Φορτούνης vs ΠΑΣ Γιάννινα: Πάρε - βάλε (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Φορτούνης vs ΠΑΣ Γιάννινα: Πάρε - βάλε (vid)

bet365

Από το δεξί πόδι του Κώστα Φορτούνη κατάφερε ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει δύο φορές εφέτος τον ΠΑΣ Γιάννινα και άλλη μία να του δώσει νίκη. Το gazzetta.gr υπενθυμίζει...

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε στους «Ζωσιμάδες» την 39η του εφετινή συμμετοχή. Χρειάζεται ακόμη πέντε για να κάνει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του σε αριθμό συμμετοχών (την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είχε κάνει 43 παιχνίδια με 17 γκολ και 16 ασίστ). Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση βέβαια είναι ότι εφέτος έχει παίξει μόνο τρεις φορές σε 90λεπτο. Στις υπόλοιπες 36 είτε έπαιξε βασικός και έγινε αλλαγή, είτε ήρθε από τον πάγκο.

Στη χθεσινή (7/4) αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου έπαιξε σε όλη τη διάρκεια (1-1). Το ίδιο είχε γίνει στην εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Μάντσεστερ Σίτι και στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Μαρσέιγ.

Από τα 39 ματς που έχει παίξει εφέτος ο Φορτούνης, τα τρία είναι απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων. Δύο για το πρωτάθλημα και αυτό στο Κύπελλο. Η παρουσία του και στα τρία παιχνίδια ήταν καταλυτική για τους «ερυθρόλευκους». Αν δεν υπήρχε αυτός, η ομάδα του θα μπορούσε να ηττηθεί δύο φορές στους «Ζωσιμάδες» κι επίσης να μείνει ισόπαλη χωρίς γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το gazzetta.gr υπενθυμίζει...

04/10/20: ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ 1-1

Για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στα Ιωάννινα τον ΠΑΣ. Ο Παμλίδης κάνει το 1-0 στο 5'. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο 46' ρίχνει στο ματς τον Φορτούνη αντί του Εμβιλά και στο 51' ο 29χρονος «ταΐζει» τον Αραμπί για το 1-1.

Από το δικό του πόδι στο ίδιο παιχνίδι, στο 90'+1', δημιουργήθηκε η φάση που σήκωσε μπόλικες διαμαρτυρίες, σχετικά με το αν ήταν ή όχι οφσάιντ ο Αραμπί (στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Χασάν).

17/01/2021: ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ 1-0 ΣΤΟ 90'+3'

Για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να σκοράρουν, ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει τον Φορτούνη στο 46' αντί του Μπρούμα. Στο 90'+3' ο «Φορτού» εκτελεί φάουλ από δεξιά, λίγο έξω από την περιοχή των Ηπειρωτών, και ο Χασάν με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-0 και δίνει τη νίκη.

07/04/2021: ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ 1-1

Στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό έβγαλε τον Χασάν σε θέση βολής στο 11', αλλά ο Αιγύπτιος αστόχησε. Στο 58' επίσης του έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 73' ο φορ των «ερυθρόλευκων» αξιοποίησε τη σέντρα του και έγινε το 1-1. Αν στο 80' του περνούσε τη μπάλα ο Αραμπί, ίσως να είχε σκοράρει κιόλας. Ήταν καθοριστικός ο Φορτούνης στα εφετινά παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ. Να δούμε τον ρόλο του στη ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1: Με «Φαραώ» για τελικό! (vid)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα