Παμλίδης: «Πάμε για 2 τελικούς, ο… πρόωρος στο ‘Καραϊσκάκης’»

Gazzetta team
Παμλίδης: «Πάμε για 2 τελικούς, ο… πρόωρος στο ‘Καραϊσκάκης’»

bet365

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως η ομάδα του είναι «μέσα» στο παιχνίδι της πρόκρισης, παρά το 1-1 των «Ζωσιμάδων» με τον Ολυμπιακό
Το «σύνθημα» για τη ρεβάνς του Φαλήρου έδωσε ο Παμλίδης στην Cosmote TV, μετά το αποψινό (7/4) 1-1 του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τα συναισθήματα που του άφησε το ματς και τις ευκαιρίες που χάθηκαν: «Μας αφήνει μία πικρία, μία δυσαρέσκεια το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, παρ’ όλα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε. Μετά την ισοφάριση είχαμε ακόμα δύο ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την τύχη υπέρ μας. Τώρα καλούμαστε να πάμε για… δύο τελικούς, ο πρόωρος θα είναι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Για το αν πίστευε πριν το ματς ότι με σκορ 1-1 θα έφευγε η ομάδα απογοητευμένη με το αποτέλεσμα: «Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε αποδείξει σε όλους ότι έχουμε καλή ομάδα και κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Σήμερα με τον Ολυμπιακό σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο και ανά διαστήματα είχαμε και την υπεροχή. Πίστευα πολύ και από πριν ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και το 1-1 θεωρώ ότι είναι κι αυτό θετικό».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα