Χιμένεθ: «Χαρούμενος μόνο για την πρόκριση, μας έλειπε η ένταση και η δημιουργία» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Χαρούμενος μόνο για την πρόκριση, μας έλειπε η ένταση και η δημιουργία» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι η ομάδα του ήταν κακή στον Βόλο, δίχως δημιουργία και ένταση και είναι χαρούμενος μόνο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στην Cosmote TV:

Για τα συναισθήματά του και για την πρόκριση: «Είμαι χαρούμενος, αλλά μόνο για την πρόκριση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, υπήρχαν παίκτες που δεν θα μπορούσαν να παίξουν. Κατέβαλαν μεγάλη ενέργεια για να προσαρμοστούν. Στο πρώτο μέρος κάναμε κακό παιχνίδι, στο δεύτερο αντέξαμε. Όταν αρχίσαμε να έχουμε λίγο τον έλεγχο, τέσσερις με πέντε παίκτες ζητούσαν να γίνουν αλλαγή. Είναι αδύνατο να έχεις τον έλεγχο τότε. Αυτοί που τελείωσαν στην επιθετική γραμμή ήταν ο Μαχαίρας, ο Χριστόπουλος και ο Βασιλαντωνόπουλος. Μια φάση θα μπορούσε να κρίνει το ματς στο τέλος. Ο Βόλος τα έπαιξε όλα για όλα, εμείς στηθήκαμε αρκετά πίσω. Αυτό που θα μου άρεσε είναι να είχαμε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας και να δημιουργήσουμε τρεις με τέσσερις φάσεις για να σκοράρουμε δύο γκολ. Ξέραμε πως δεν ήταν ένα απλό ματς. Ήταν μια μάχη, στην οποία ο αντίπαλος έβαλε μεγαλύτερη ένταση».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνέχεια με τις επιστροφές των τραυματιών: «Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά μέχρι σήμερα. Δεν είδα έναν Βόλο να παίζει επιθετικά. Εμείς δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να μπούμε στη μάχη όπως έκανε ο Βόλος».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα