Γιαννίκης: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης ανέφερε μετά την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πως η ομάδα του έχει αυτοπεποίθηση και πως δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη στο Αγρίνιο, επικράτησε και στην Λεωφόρο του Παναθηναϊκού με 2-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Αργύρη Γιαννίκη μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να τονίζει τα εξής: «Έχουμε την αυτοπεποίθηση να χτυπάμε στα ίσα κάθε ματς. Σήμερα χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου. Δεν είναι αυτονόητο να κερδίζει ο ΠΑΣ δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα μεγάλο σερί καλών αποτελεσμάτων και είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Σίγουρα μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια, πώς θα φτάσουμε στον επόμενο αγώνα, γιατί δεν έχουμε τεράστιο ρόστερ».

Για τις μεγάλες ομάδες που αποκλείει ο ΠΑΣ και την συνέχεια του Κυπέλλου: «Δεν ξέρω αν μας πάνε οι μεγάλες ομάδες. Είχαμε τεράστια απόδοση και στα δύο ματς. Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το κλειδί ήταν η δουλειά, η πίστη και το πλάνο. Στα Γιάννενα είναι δύσκολο να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε γιατί, λόγω καιρού, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα