Novileague με μάχη Παναθηναϊκού-ΠΑΣ Γιάννινα και Καρλίτος

Gazzetta team
Novileague με μάχη Παναθηναϊκού-ΠΑΣ Γιάννινα και Καρλίτος

bet365

Η Novileague έχει πάρει.. φωτιά και έφτασε η ώρα για το 2ο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας για τα μεγάλα έπαθλα της Novileague συνεχίζεται και από τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουλβς, επιστρέφουμε στο Κύπελλο Ελλάδος και στο ματς της του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διαγωνισμός της Novibet μπαίνει στην 32η αγωνιστική του και πρέπει να σημειώσουμε πως στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ σε όποιον φτάσει τις 35 σωστές προβλέψεις στα σκορ (στις συνολικά 100 αγωνιστικές). Κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνεις ακόμα και σήμερα να μπεις στο παιχνίδι.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ (για τα σκορ) και 2.000 ευρώ (για τους σκόρερ).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η μόνη νίκη του ΠΑΣ εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο πρωταθλήματος ήρθε το 1978. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Γιαννιώτες πήραν άλλα 2 διπλά στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Το 1989 (1-0 αλλά αποκλείστηκαν μετά το 0-3 των πράσινων στα Γιάννενα) και το 2016 (πάλι επικράτησαν με 1-0, αλλα αποκλείστηκαν ξανά αφού ηττήθηκαν 2-1 στα Γιάννενα).

Πάμε λοιπόν στο ακριβές σκορ 2-1, το οποίο φυσικά θα οδηγήσει το ματς σε θρίλερ και σε παράταση. Τώρα σχετικά με τον σκόρερ, θα επιλέξουμε τον Καρλίτος που σίγουρα θέλει να αποδείξει πολλά στον Μπόλονι αφού τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στην βασική εντεκάδα στα ματς του πρωταθλήματος.

Στις βαθμολογίες, σε αυτή με τους σκόρερ, στην πρώτη θέση βρίσκεται μόνο ένα άτομο με 8 σωστές επιλογές, ενώ στα σκορ 5 άτομα έχουν 4 σωστές επιλογές.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα