Ο Φινλανδός Γκεστράνιους σφυρίζει το Άρης-Ολυμπιακός, ξένος διαιτητής και στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Ο Φινλανδός Γκεστράνιους σφυρίζει το Άρης-Ολυμπιακός, ξένος διαιτητής και στη Λεωφόρο

bet365

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους επαναληπτικούς αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος. Ξένοι ρέφερι σε Λεωφόρο και Βικελίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον 42χρονο Φιλανδό διαιτητή, Ματίας Γκεστράνιους για να διευθύνει τη ρεβάνς μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη (04/03, 20:00). Ο συγκεκριμένος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, και για βοηθούς θα έχει τους Αλεξέα Ηλία και Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ.

Ο Γκεστράνιους στο παρελθόν έχει σφυρίξει ξανά παιχνίδια στη χώρα μας καθώς ήταν η «σφυρίχτρα» στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-2, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0.

Η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή και στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (03/03, 20:00), καθώς ο 37χρονος Ρώσος Κιρίλ Λεβνίκοφ, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε για τη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Λεβνίκοφ θα έχει για βοηθούς τους Κιρίλ Λέβνικοφ και Ψάρρη Κωνσταντίνο.

Oσον αφορά τα παιχνίδια Λαμία - ΠΑΟΚ και Βόλος - ΑΕΚ, ορίστηκαν οι Μανούχος και Τζοβάρας αντίστοιχα. Στο VAR στη Λαμία θα είναι ο Γκεστράνιους και στον Βόλο ο Ευαγγέλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα