Χριστοβασίλης στο gazzetta.gr: «Μπράβο σε όλους, θα φτύσουν αίμα να μας αποκλείσουν»

Θοδωρής Βασίλης
Χριστοβασίλης στο gazzetta.gr: «Μπράβο σε όλους, θα φτύσουν αίμα να μας αποκλείσουν»

bet365

Ο πρόεδρος του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μιλώντας στο gazzetta.gr αφού αποθέωσε την ομάδα του για την τρομερή προσπάθεια που έκαναν, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για αποκλείσει τους Ηπειρώτες.

Ο Car.grΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο. Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης μιλώντας στο gazzetta.gr δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να φτύσουν αίμα για να προκριθούν.

Αρχικά ο Χριστοβασίλης μιλώντας για τη νίκη στο Αγρίνιο ανέφερε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη. Το μόνο που έχω να πω είναι πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Εκαναν υπερήφανους όλους τους φίλους του ΠΑΣ. Η ομάδα αυτή έδειξε απίστευτο χαρακτήρα. Παρά το γεγονός ότι δεν παίζαμε στην έδρα μας και παρότι βρεθήκαμε από το 1ο λεπτό πίσω καταφέραμε όχι μόνο να το γυρίσουμε το ματς, αλλά και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο χάνοντας και άλλες ευκαιρίες».

Για τη ρεβάνς: «Η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ και έδειξε ποια είναι κόντρα σε καλύτερη και μεγαλύτερο όνομα ομάδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι για να αποκλείσουν τον ΠΑΣ θα φτύσουν αίμα, θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα