Γιαννίκης: «Δίκαιη η νίκη μας» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Δίκαιη η νίκη μας» (vid)

bet365

Για δίκαιη νίκη έκανε λόγο ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας μετά το 2-1 των Ηπειρωτων επί του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ήταν δίκαιη νίκη. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο λεπτό που δεν είχαμε μπει ακόμη στο παιχνίδι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Αντιδράσαμε πολύ καλά και ανατρέψαμε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, είχε αήττητο νομίζω οκτώ παιχνίδια, κέρδισε και τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς βγάλαμε τις ευκαιρίες και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το καλό παιχνίδι του ΠΑΣ: «Αυτό είναι το παιχνίδι μας από την αρχή της σεζόν. Είχαμε την απραξία 7 μηνών, αλλά καμία νίκη δεν είναι τυχαία. Είχαμε και δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένα βήμα, θέλουμε να κάνουμε και το δεύτερο. Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ωριμάζουμε συνεχώς, με κάθε παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο. Μας ενδιαφέρει το κάθε ματς ξεχωριστά. Τελείωσε ο Παναθηναϊκός και κοιτάμε ΟΦΗ που έρχεται».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα