Μπόλονι: «Κάποιες φορές έχεις ανάγκη τέτοια χαστούκια για να πας καλύτερα» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Κάποιες φορές έχεις ανάγκη τέτοια χαστούκια για να πας καλύτερα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ, επισήμανε πως κάποιες φορές είναι καλό να δέχεσαι τέτοια χαστούκια για να πας καλύτερα στην συνέχεια.

Ο Ρουμάνος προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο με 2-1, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της CosmoteTV τα εξής: «Ήταν ένα αγώνας που κέρδισαν οι αντίπαλοι και τους συγχαίρω γι' αυτό. Σήμερα δείξαμε περισσότερα αρνητικά στοιχεία. Θα έλεγα πως δεν δείξαμε ούτ ζωντάνια, ούτε τεχνική, τίποτα».

Για τον ΠΑΣ: «Ο αντίπαλος έπαιξε το ίδιο σύστημα που παίξαμε και εμείς, αλλά είχε περισσότερη ζωντάνια στο κέντρο και όχι μόνο εκεί».

Για τη ρεβάνς: «Πάντα είναι δύσκολος ένας αγώνας και ακόμα πιο δύσκολο είναι να δώσεις υποσχέσεις. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τις δηλώσεις σε Ρουμανία σχετικά με τον στόχο να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό εκεί που βρισκόταν: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γυρίσει εκεί που είναι η ιστορία του εκεί που πρέπει. Να βρεθεί στα πιο ψηλά επίπεδα του Πρωταθλήματος και να κατακτήσει τίτλους. Αυτό θέλει πολύ δουλειά. Είναι ένα άλλο επίπεδο που πρέπει να γυρίσουμε και να πάμε σε αυτό. Ως σήμερα οι παίκτες έκαναν μεγάλη πρόοδο, αλλά μην ξεχάσουμε πως υπάρχουν και ελλείψεις και μερικές φορές έχεις ανάγκη από τέτοια χαστούκια για να πας ακόμα καλύτερα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα