Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Κανονικά το παιχνίδι σήμερα

Κώστας Ζάλιαρης
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Κανονικά το παιχνίδι σήμερα

bet365

Κανονικά στις 15:00 το μεσημέρι στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό. Απορρίφθηκε η προσφυγή της ομάδας της Ηπείρου στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας...

Το παιχνίδι που αναβλήθηκε από την περασμένη εβδομάδα λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρο των «Ζωσιμάδων» στα Γιάννενα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα, 18/2 στις 15:00 στο Αγρίνιο, όπου ορίστηκε από την ΕΠΟ.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα είχε διαμαρτυρηθεί τόσο για την αναβολή της περασμένης Πέμπτης όσο και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του ματς, με αποτέλεσμα να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, όπου η υπόθεση εκδικάστηκε το πρωί, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του ματς.

Η προσφυγή της ομάδας της Ηπείρου απορρίφθηκε, με την πρόεδρο Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να χαρακτηρίζει διάτρητη νομικά την απόφαση της Ομοσπονδίας να αλλάξει η έδρα του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού.

Η σέντρα του αγώνα θα γίνει κανονικά στις 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, με τις καιρικές συνθήκες στο Αγρίνιο να είναι ιδανικές, αφού επικρατεί ηλιοφάνεια από το πρωί...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα