Κύπελλο: Ο Καραπαπάς στην ΕΠΟ μετά την κλήρωση

Gazzetta team
Κύπελλο: Ο Καραπαπάς στην ΕΠΟ μετά την κλήρωση

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετέβη στα γραφεία της ΕΠΟ μετά την κλήρωση και είχε διάλογο με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ήθελε να ρωτήσει προς την Επιτροπή Κυπέλλου και κυρίως τον Γαβριηλίδη γιατί δεν επετράπησαν να παραστούν εκπρόσωποι των ομάδων στη διαδικασία. Επίσης να ρωτήσει για τη διαδικασία της κλήρωσης και το πως προέκυψαν τα συγκεκριμένα ζευγάρια.
Από μέρους του ο Μάνος Γαβριηλίδης επισήμανε πως η μη παρουσία εκπροσώπων των ομάδων έχει να κάνει με τα μέτρα για τον Covid-19 και δεν είναι δικό του πεδίο ευθύνης και ότι αναφορικά με την κλήρωση πως δεν υπήρξε τίποτα το επιλήψιμο. Ο Καραπαπάς πάντως την Πέμπτη είχε κάνει τις προβλέψεις του για τα ζευγάρια στο Κύπελλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα