Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Νταντσένκο ως δεξί εξτρέμ! (pic)

Δημήτρης Βέργος
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Νταντσένκο ως δεξί εξτρέμ! (pic)

bet365

Ο Όλεγκ Νταντσένκο ξεκινάει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη παίζοντας μπροστά από τον Ραντόνια. Δεκάρι ο Τάνκοβιτς, βασικός και ο Χνιντ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμενόταν να δώσει χρόνο συμμετοχής στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, τον Όλεγκ Νταντσένκο, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Μάλιστα στις σκέψεις του Σεβιγιάνου τεχνικού, όπως είχαμε καταγράψει, ήταν να χρησιμοποιεί στην πορεία τον Νταντσένκο και ως δεξί εξτρέμ. Κάτι που αποφάσισε τελικά να το κάνει στο ντεμπούτο του Ουκρανού με τα κιτρινόμαυρα ξεκινώντας τον μπροστά από τον Ραντόνια.

Στην ενδεκάδα της Ένωσης βρίσκεται και ο Χνιντ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Τάνκοβιτς θα παίξει ως δεκάρι, κάτι που επίσης έχει ενδιαφέρον για το πως θα ανταποκριθεί και στη συγκεκριμένη θέση.

Στο τέρμα είναι ο Αθανασιάδης, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Ραντόνια. Στη μεσαία γραμμή Σάκχοφ και Σιμόες, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Τάνκοβιτς, αριστερά στην επίθεση ο Αλμπάνης, δεξιά ο Νταντσένκο και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Χατζηεμμανουήλ, Νεντελτσιάρου, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα