ΑΕΚ: «Πρώτη» για Νταντσένκο - Κοσίδη, εκτός Λάτσι και Σβάρνας για Ριζούπολη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: «Πρώτη» για Νταντσένκο - Κοσίδη, εκτός Λάτσι και Σβάρνας για Ριζούπολη

bet365

Νταντσένκο και Κοσίδης βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Προβλήματα τραυματισμών αφήνουν εκτός τους Λάτσι και Σβάρνα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έχοντας βάλει τις βάσεις της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου έπειτα από το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στην αποστολή μπήκαν για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, ο Όλεγκ Νταντσένκο καθώς και ο 18χρονος επιθετικός Μιχάλης Κοσίδης που χθες υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Ο Λάτσι λόγω ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο μένει εκτός. Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και το πρόβλημά του έχει να κάνει περισσότερο από κούραση και επιβάρυνση. Επίσης εκτός έμεινε και ο Σβάρνας, ο οποίος ένιωθε κι αυτός ενοχλήσεις στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου. Ο Έλληνας στόπερ θα χρειαστεί λίγο περισσότερη προσοχή και θεραπεία καθώς μπορεί η μαγνητική να μην έδειξε κάποια ζημιά, αλλά η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από το πως θα πάει η αποθεραπεία του.

Φυσικά εκτός έμειναν και οι Μιτάι, Μπακάκης και Μάνταλος, όπως αναμενόταν. Ο Μιτάι προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Άρη. Ο Μπακάκης ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ ο Μάνταλος έκανε και σήμερα ατομικό και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα προλάβει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Τσιντώτας, όπως και οι Ινσούα και Λιβάια, οι οποίοι όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα