Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Σωκράτη για το ματς με τον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Σωκράτη για το ματς με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε 23άδα για το ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας εκτός αρκετούς βασικούς αλλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Με προπόνηση που διεξήχθη στον Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 17:15, COSMOTE SPORT 2HD). Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο με 3-0. Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας των Πειραιωτών ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.
Εκτός είναι αρκετοί βασικοί όπως οι Φορτούνης, Ελ Αραμπί και Σα. Off είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς και Χασάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα