Ατρόμητος: Αποστολή χωρίς Λάζαρο και Μανούσο για τη ρεβάνς με Car.gr ΠΑΣ

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Αποστολή χωρίς Λάζαρο και Μανούσο για τη ρεβάνς με Car.gr ΠΑΣ

bet365

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος τέθηκαν εκτός των πλάνων του Ατρόμητου για το παιχνίδι - ρεβάνς με αντίπαλο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.
Με την προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου για τον επαναληπτικό αγώνα της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός των πλάνων του Κάναντι τέθηκαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Μουνίθ, Χαρίσης, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.
Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι Μαυρομμάτης και Μπουλάρι όπως επίσης και ο Γιαννιώτης. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Γκάλο που θα προφυλαχθεί από το ματς του Κυπέλλου. Οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.
Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα