Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ αποφασίζει την Τρίτη για το νέο format

Δημήτρης Τομαράς
Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ αποφασίζει την Τρίτη για το νέο format

bet365

Η ΕΠΟ θα επιχειρήσει στο Δ.Σ. της Τρίτης να καταλήξει οριστικά στις αποφάσεις της για τη φετινή μορφή του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τον υποχρεωτικό «αποκλεισμό» της Football League και το ερωτηματικό της συμμετοχής των ομάδων της Superleague 2.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Βασικά δεν είναι μόνο ένα αλλά ας εστιάσουμε εκεί. Χωρίς SL2 σε εξέλιξη, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ούτε μπορούν να προπονηθούν, ούτε να παίξουν.
Ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί. Η ΕΠΟ θα ήθελε να βάλει σε... τροχιά κανονικότητας το Κύπελλο από τον Γενάρη και μετά (άγνωστο εάν θα προκύψει αγωνιστική εξέλιξη μες στον Δεκέμβριο) και υπάρχει ένα καθοριστικό Δ.Σ. την Τρίτη. Εκεί σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την ίδια την ΕΠΟ θα υπάρξει λύση.
Άλλωστε τα δεδομένα είναι τα εξής: ή θα πάμε σε μία διοργάνωση με ομάδες των SL1 και SL2 εφόσον βέβαια ξεκινήσει η 2η κατηγορία είτε θα έχουμε μία διοργάνωση μόνο με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Το πρόβλημα είναι πως έχουμε μπει μήνα Δεκέμβριο και ακόμα το Κύπελλο είναι κάτι σαν Άγνωστος Χ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.