Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ αποφασίζει την Τρίτη για το νέο format

bet365

Η ΕΠΟ θα επιχειρήσει στο Δ.Σ. της Τρίτης να καταλήξει οριστικά στις αποφάσεις της για τη φετινή μορφή του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τον υποχρεωτικό «αποκλεισμό» της Football League και το ερωτηματικό της συμμετοχής των ομάδων της Superleague 2.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Βασικά δεν είναι μόνο ένα αλλά ας εστιάσουμε εκεί. Χωρίς SL2 σε εξέλιξη, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ούτε μπορούν να προπονηθούν, ούτε να παίξουν.
Ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί. Η ΕΠΟ θα ήθελε να βάλει σε... τροχιά κανονικότητας το Κύπελλο από τον Γενάρη και μετά (άγνωστο εάν θα προκύψει αγωνιστική εξέλιξη μες στον Δεκέμβριο) και υπάρχει ένα καθοριστικό Δ.Σ. την Τρίτη. Εκεί σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την ίδια την ΕΠΟ θα υπάρξει λύση.
Άλλωστε τα δεδομένα είναι τα εξής: ή θα πάμε σε μία διοργάνωση με ομάδες των SL1 και SL2 εφόσον βέβαια ξεκινήσει η 2η κατηγορία είτε θα έχουμε μία διοργάνωση μόνο με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Το πρόβλημα είναι πως έχουμε μπει μήνα Δεκέμβριο και ακόμα το Κύπελλο είναι κάτι σαν Άγνωστος Χ...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED