Ολυμπιακός: Η «αποκάλυψη» του Τζολάκη και ο χρυσός σκόρερ Ραντζέλοβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η «αποκάλυψη» του Τζολάκη και ο χρυσός σκόρερ Ραντζέλοβιτς!

bet365

Το Gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους νταμπλούχους παίκτες του Ολυμπιακού που έφτασαν τα 28 Κύπελλα και τα 18 νταμπλ! Ποιοι οι πρωταγωνιστές του ματς με την ΑΕΚ!
Δεδομένα στο παιχνίδι του τελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο σκόρερ Ραντζέλοβιτς, ο γκολκίπερ Τζολάκης αλλά και ο Καμαρά ενώ ο Ελ Αραμπί έχασε απίστευτες ευκαιρίες. Ειδικότερα:
ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Κινδύνευσε νωρίς να δεχθεί γκολ αλλά τον έσωσε ο Μπα με διώξιμο στη γραμμή. Στην συνέχεια στο πρώτο μέρος είχε στο 38' μεγάλη επέμβαση σε κόρνερ του Βέρντε και στο 41' πολύ καλή απόκρουση στο σουτ του Μάνταλου. Στο 61' έπεσε και μπλόκαρε σωστά το σουτ του Λιβάια. Γενικότερα έκανε ένα πολύ καλό ματς και ήταν... αποκάλυψη και στους κορυφαίους των νταμπλούχων.
ΜΠΡΟΥΝΟ: Είχε στην πλευρά του τον Λιβάια και ως εκ τούτου δύσκολο έργο και παίζοντας πειραματικά ως δεξί μπακ σε μία θέση που δεν την ξέρει δεδομένα. Προσπάθησε πολύ και ανταποκρίθηκε αρκετά καλά. Στο 2ο μέρος δυσκολεύτηκε πιο πολύ. Συνολικά πάντως πήγε καλύτερα από τις εκτιμήσεις.
ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Στο α' μέρος είχε ένα καίριο διώξιμο πάνω σε σουτ του Λιβάια σε θέση βολής. Γενικά όμως θα μπορούσε να ήταν πιο συγκροτημένος. Με την αλλαγή του Τοροσίδη με τον Σεμέδο πέρασε αριστερός μπακ.
ΜΠΑ: Στο 8ο λεπτό ο Μπα έβγαλε από μία εξαιρετικά δύσκολη θέση Τζολάκη και Ολυμπιακό βγάζοντας εκτός την μπάλα στο σουτ του Ολιβέιρα που πήγαινε προς τα δίχτυα. Πιο θετικός από τον Σισέ στο α' μέρος και στο β' προσπάθησε επίσης πολύ.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπορεί να ήταν και το τελευταίο του ματς με τον Ολυμπιακό αλλά ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά (θα συνεχίσει από άλλο πόστο). Πάντα μαχητικό πνεύμα και προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε δεχόμενος αρκετή πίεση στην πλευρά του. Και στο 2ο μέρος πάλεψε σκληρά και δεν εκτέθηκε για να γίνει αλλαγή στο 80' από τον Σεμέδο.
ΚΑΜΑΡΑ: Στο πρώτο μέρος του τελικού έδειξε ξεκάθαρα την δημιουργική του ποιότητα. Αναφερόμαστε φυσικά στη φάση του 0-1 με τον Ραντζέλοβιτς, όπου τα έκανε σχεδόν όλα. Έκλεψε πιέζοντας ψηλά, έκανε το 1-2 με τον Μασούρα και μετά πάσαρε στον Σέρβο. Στη φάση του πέναλτι που πήρε ο Μασούρας του βγάζει μία... άρρωστη κάθετη. Μία γεμάτη και πολύ καλή εμφάνιση του Αφρικανού χαφ σε όλα τα επίπεδα.
ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Από τα πόδια του Κρητικού χαφ πέρασε αρκετά η μπάλα από νωρίς στο παιχνίδι. Δεν έκανε το μεγάλο ή ιδιαίτερο λάθος στο α' μέρος. Στο 2ο μέρος έδειξε να μένει από δυνάμεις και ήταν λιγότερο θετικός.
ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Το περίσσιο επιθετικό του θράσος και το ταλέντο του έφερε το γρήγορο 0-1 για τον Ολυμπιακό. Μόλις στο 9ο λεπτό για τον Σέρβο που δικαίωσε τον Μαρτίνς για την επιλογή του να τον χρίσει βασικό. Στο 44' είχε μία σουτάρα που πήγε κόρνερ. Στο 2ο μέρος δεν είχε την ίδια ένταση με το πρώτο όμως είναι ο μεγάλος χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού.
ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Γάλλος σίγουρα βάσει της ποιότητάς του θα μπορούσε να δώσει παραπάνω πράγματα στο α' μέρος παρότι και διάθεση είχε και στη δημιουργία συνέβαλλε. Στο β' μέρος προσπάθησε και έγινε αλλαγή στο 76' από τον Καφού. Δεν ήταν από τα τοπ ματς του.
ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο α' μέρος απείλησε νωρίς με συνεργασία του με τον Ραντζέλοβιτς και μετά είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ του Σέρβου. Στο 49' έχασε μοναδική φάση καθώς βρέθηκε απέναντι στον Τσιντώτα αλλά 'νικήθηκε' από τον αντίπαλο κίπερ. Στο 55' κέρδισε πέναλτι από τον Μπακάκη, το οποίο έχασε ο Ελ Αραμπί. Σημαντική η προσπάθειά του.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε μία εξαιρετική ευκαιρία με κεφαλιά για να κάνει το 0-1. Στο 35' είχε τρομερή ατομική ενέργεια αλλά έχασε απίστευτο τετ α τετ. Στο 49' ο Ελ Αραμπί έβγαλε τρομερή πάσα στον Μασούρα που έχασε τετ α τετ. Στο 57' έχασε πέναλτι με κακή εκτέλεση και ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-2. Στο 87' έχασε φάση με σουτ, όπου θα μπορούσε να είχε δώσει πάσα. Δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή βραδιά συνολικά και υπό μία έννοια ήταν και μοιραίος με τις φάσεις που έχασε. Δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι αυτήν την περίοδο. Έγινε αλλαγή από τον Φορτούνη.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΚΑΦΟΥ: Μπήκε στο ματς, κράτησε μπάλες, πίεσε και προσπάθησε. Καλύτερος του αναμενόμενου.
ΣΕΜΕΔΟ: Δεν έκανε το μεγάλο λάθος μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δεν μπορεί να αξιολογηθεί σωστά γιατί δεν έπαιξε πολύ πάντως.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε πήρε μπάλες, προσπάθησε να έχει παραπάνω πρωτοβουλίες και είχε κερδισμένα φάουλ. Δεν μπορεί να κριθεί επαρκώς.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα