Χαλιορής: «Γι' αυτό είναι κακή η κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta team
Χαλιορής: «Γι' αυτό είναι κακή η κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ»

bet365

​Τους λόγους για τους οποίους ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι σε κακή κατάσταση εξήγησε ο γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Πριν τον τελικό του Κυπέλλου, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση κι ο γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής, εξήγησε τους λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Η νέα διοίκηση έχουμε αναλάβει από τον Μάρτιο. Άλλαξε τελείως η εικόνα από τις υψηλές θερμοκρασίες και από έναν μύκητα. Αυτό μου έχει μεταφερθεί. Ο χλοοτάπητας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μόλις είχαν γίνει εργασίες και παράλληλα δεν έγιναν αγώνες, οπότε ο χλοοτάπητας “ξεκουράστηκε”».

«Υπάρχει μία σύμβαση με μία ιδιωτική εταιρεία για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αλλά όχι με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά με τις δύο ΠΑΕ που χρησιμοποιούν για έδρα. Έστειλα δύο επιστολές στις δύο ΠΑΕ για τις ενέργειές τους, ώστε το γρασίδι να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Αυτό που είδα είναι δύο μπαλώματα στις περιοχές. Οι δύο ΠΑΕ μου είπαν ότι πιέζουν για να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

«Μέσα στο γήπεδο έχουμε στην ευθύνη μας άλλα πράγματα. Έχουμε διορθώσει το ένα μάτριξ και προσπαθούμε για τις περαιτέρω βελτιώσεις. Δεν είναι δυνατόν σε έναν ή δύο μήνες να αλλάξουμε τα πάντα. Δυστυχώς, κατά την περίοδο της καραντίνας, ήταν ευκαιρία να τρέξουμε τα θέματα, αλλά οι εταιρείες που είναι προμηθευτές μας ήταν κλειστές»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα