Τελικός Κυπέλλου: Ο προβληματισμός στην ΕΠΟ και η εναλλακτική του ΟΑΚΑ...

Δημήτρης Τομαράς
Τελικός Κυπέλλου: Ο προβληματισμός στην ΕΠΟ και η εναλλακτική του ΟΑΚΑ...

bet365

Στην ΕΠΟ αιφνιδιάστηκαν αλλά και προβληματίστηκαν για την τοποθέτηση από την πλευρά του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, για την πιθανότητα αλλαγής γηπέδου του τελικού της 26ης Ιουλίου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά για λάθος λόγους. Σε αυτήν την περίπτωση για την επιλογή του γηπέδου της Ριζούπολης που είχε προτείνει η εκ των φιναλίστ ΑΕΚ αλλά δεν θέλει με τίποτα να αγωνιστεί εκεί ο Ολυμπιακός.

Απο πηγές κοντά στην ΕΠΟ προέκυπτε προβληματισμός και ανησυχία μετά τα όσα διέρρευσαν από το γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σχετικά με την επιλογή του γηπέδου και την πιθανή αλλαγή δεδομένων. Στην ομοσπονδία εμμένουν πως η απόφαση για τη Ριζούπολη έχει ληφθεί (ο τελικός είναι για την προσεχή Κυριακή, 26 Ιουλίου και ώρα 21.00) όμως με αυτήν την εξέλιξη δεν μπορούν να είναι πια τόσο σίγουροι...

Ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες για την εναλλακτική του ΟΑΚΑ, που ήταν επίσης στα προτεινόμενα γήπεδα. Το βέβαιο είναι πως μπορεί να έχουμε αρκετά... επεισόδια ακόμα, ειδικά δε εάν αρθεί η άδεια καταλληλότητας του γηπέδου της Ριζούπολης τη Δευτέρα και έχουμε πια άλλα δεδομένα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα