Καραπαπάς για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Τι ενημέρωση έκανε η Ομοσπονδία για το πρωτόκολλο;»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Τι ενημέρωση έκανε η Ομοσπονδία για το πρωτόκολλο;»

bet365

Εκ μέρους του Ολυμπιακού ο αντιπρόεδρός του, Κώστας Καραπαπάς, ζήτησε τον λόγο και από τον παρατηρητή του ματς με τον ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ενημέρωση των ομάδων με το πρωτόκολλο των αγώνων.
Ο Κώστας Καραπαπάς στο περιθώριο της καθιερωμένης σύσκεψης πριν τον αγώνα απευθύνθηκε προς τον παρατηρητή - που δεν μπορούσε να απαντήσει - για να τον ρωτήσει ποια ενημέρωση έκανε η ΕΠΟ στη γηπεδούχο ομάδα αναφορικά με το πρωτόκολλο των αγώνων.
«Τι ενημέρωση έκανε σε εμάς η Ομοσπονδία για το πρωτόκολλο; Ποιά ήταν μπορείτε να μας πείτε;», σχολίασε σχετικά. Η απάντηση στην συνέχεια ήταν πως ενημερώθηκε η αστυνομία.
Ο Καραπαπάς στην συνέχεια ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε όντως από την αστυνομία (είχε γίνει και τηλεδιάσκεψη) αλλά είναι υποχρέωση της διοργανώτριας (όπως στο πρωτάθλημα ενημερώνει η Super League για το πρωτόκολλο) να ενημερώνει σχετικά. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακου ρώτησε τον παρατηρητή, ποιος αποφάσισε από την ΕΠΟ για το πρωτόκολλο, ποια επιτροπή (Εκτελεστική, Επιτροπή κυπέλλου, Επιτροπή εκτάκτων θεμάτων ή άλλη), αλλά δεν πήρε απάντηση.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα