Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Κάτι παραπάνω από μία ρεβάνς!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Κάτι παραπάνω από μία ρεβάνς!

bet365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντιμέτωποι (21:30 COSMOTE SPORT 1 HD) Κύπελλο Ελλάδας για άλλη μία φορά με στόχο τον τελικό Κυπέλλου. Και όχι μόνο!

ΦυσικΜετά το 3-2 της Τούμπας, ο Ολυμπιακός πρέπει απόψε στο «Καραϊσκάκης» να νικήσει τον ΠΑΟΚ για να βρεθεί εκείνος στον φετινό τελικό Κυπέλλου.

Από την άλλη, ο «δικέφαλος του Βορρά», έχοντας ελάχιστες ελπίδες για το πρωτάθλημα, ξέρει πολύ καλά πως αν δεν θέλει να χάσει εντελώς τη σεζόν οφείλει να πάρει το εισιτήριο εκείνος και να κόψει από τους «ερυθρόλευκους» την ελπίδα για νταμπλ!

Θυμίζουμε πως ο ρέφερι του αποψινού ματς θα είναι ο ο Ολλανδός, Μπιορν Κάιπερς, επιπέδου elite της UEFA.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει τί θα γίνει με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα αλλά μόνο βέβαιη δεν είναι η συμμετοχή του στο ντέρμπι.

Εάν ο Γάλλος δεν τα καταφέρει (είναι στην 25άδα), ο Πορτογάλος κόουτς ετοιμάζει τον Ραντζέλοβιτς για την 11άδα, ενώ στις σκέψεις του είναι κι ο Λοβέρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τ' άλλα, οι άλλοι 10 θα είναι η εξής: Σα, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

«Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, έτσι και με ΠΑΟΚ»!

Πριν από το «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνς θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες του, λέγοντας:

«Μπράβο σε όλους σας. Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη με καλό ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Δείξαμε πως ήμασταν οι κυρίαρχοι του ματς. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Να συνεχίσουμε έτσι. Με αυτή τη νοοτροπία και την εικόνα και με ΠΑΟΚ και με τους επόμενους αντιπάλους. Θέλουμε και νίκες και καλό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Με Πέλκα και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέταξε για την Αθήνα με τους Πέλκα και Βιεϊρίνια να είναι στην αποστολή, ενώ την ομάδα ακολούθησε για... ψυχολογικούς λόγους κι ο Κρέσπο, ενώ ο Φερέιρα φαίνεται να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Τσιγγάρας , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης.

Η 6η... φετινή κόντρα!

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουμε... χορτάσει από αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Η αποψινή θα είναι το 6ο φετινό τους ματς. Στις προηγούμενες 5, η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκης μόλις τη μία, αυτήν για το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Τούμπα και στις δύο επισκέψεις του με το ίδιο σκορ (0-1), ενώ η μοναδική αναμέτρησή τους στο «Καραϊσκάκη» φέτος έληξε ισόπαλη με 1-1. Φυσικά, αυτή δεν θα είναι η 6η κι η τελευταία μιας κι οι δύ σημερινοί αντίπαλοι θα αγωνιστούν ξανά στο ίδιο γήπεδο σε λίγες μέρες για τα play off!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

ΚΥΠΕΛΛΟ

  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2
  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (24/6, 21.30)

PLAY OFF

  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός: Εγκαλεί με επιστολή του την ΕΠΟ διότι δεν απέστειλε πρωτόκολλο αγώνων στο Κύπελλο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή έκανε γνωστό στην ΕΠΟ πως αμέλησε να στείλει στις ομάδες το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει στα ματς του Κυπέλλου!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα