ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Βιεϊρίνια κόντρα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Βιεϊρίνια κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (24/06, 21:30) ολοκληρώθηκε και ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου, συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τόσο τον Δημήτρη Πέλκα όσο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια ενώ και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται σε αυτήν καθώς, εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (23/06) στην Τούμπα, πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη βρέθηκε ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος εμψύχωσε τους συμπαίκτες του.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει στην κατηγορία των αγώνων που δεν τους παίζεις. Τους κερδίζεις. Διότι, μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις το στόχο σου που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοίμασε την ομάδα του εν μέσω αρκετών προβλημάτων τραυματισμών. Προβλήματα που όπως έχει τονίσει αρκετές φορές, εκλαμβάνει ως προκλήσεις για το χαρακτήρα και το μέταλλο του Δικεφάλου. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Δημήτρης Πέλκας , οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Εκτός, όπως είναι γνωστό, θα παραμείνει ο Γιόσιπ Μίσιτς , ο οποίος επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Αντίθετα, στην Αθήνα – παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος – θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Τσιγγάρας , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα