Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο»

Gazzetta team
Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο»

bet365

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας, μίλησε σε συνέντευξη στην πατρίδα του για όσα έζησε στο παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Άρη στο ΟΑΚΑ, σχολιάζοντας όσα έγιναν στο ημίχρονο.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας, μίλησε ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας. Πρόκειται για τον διαιτητή που σφύριξε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος ρέφερι, αναφέρθηκε στο πως περνάνε οι διαιτητές στη καραντίνα, στην προετοιμασία που γίνεται, στις τηλεδιασκέψεις και στα μαθήματα μέσω υπολογιστή.

Φυσικά, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιαστικό του ΟΑΚΑ, το οποίο έφερε και την τιμωρία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ρωτώντας τον διαιτητή για το πως έζησε εκείνες τις στιγμές.

Ο Σοάρες, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πως απείλησε να μην συνεχίσει το παιχνίδι. «Να έχεις κάποιον από έναν σύλλογο, να αρπάζει έναν βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα, ήταν... ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο... είναι κάτι διόλου φυσιολογικό. Δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε», είπε αρχικά όσον αφορά το περιστατικό στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στην διαιτησία κι είπε: «Νιώθω ανίκανος μερικές φορές. Δεν μου αρέσει να είμαι ανίκανος. Θα ήθελα να είμαι επιτυχής, πιο αποτελεσματικός σε ορισμένες αποφάσεις, καθώς όπως και ο παίκτης, ο οποίος όταν έχει την ευκαιρία για γκολ δεν θέλει να αποτύχει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ορισμένες μερικές φορές αποτυγχάνει».

Μιλώντας για την δουλειά ενός διαιτητή VAR, είπε: «Δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε θέματα που είναι "ερμηνευτικά". Αυτές οι ερωτήσεις είναι για τον διαιτητή, στο γήπεδο, να πάρει την απόφασή του και να είναι αυτόνομος. Στην αρχή, υπήρχε μια φάση προσαρμογής. Τώρα, είμαι αυτόνομος…»

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ποια παιχνίδια του αρέσουν να παίζει και είπε: «Τα ντέρμπι, τα παιχνίδια που έχουν ένταση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα