Ολυμπιακός: Τζολάκης, το wonderkid που είναι stand by για να παίξει στην Τούμπα (vid)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, το wonderkid που είναι stand by για να παίξει στην Τούμπα (vid)

bet365

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Τζολάκης, με ύψος κοντά στα 2 μέτρα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να πέσει στα βαθιά στην Τούμπα εάν δεν τα καταφέρει ο Ζοσέ Σα!
Η περίπτωση της συμμετοχής του Ζοσέ Σα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη και ίσως και την τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Πορτογάλου έχει προβληματίσει πολύ τον Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο καθώς ο Αλέν, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, είναι εκτός με θλάση. Έτσι η επόμενη επιλογή είναι ο νεαρός Τζολάκης, ο οποίος θα είχε μπει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό από το α' μέρος, εάν ο Σα δεν επέμενε να τελειώσει τον αγώνα παρά τα 15 ράμματά του! Γεννηθείς στις 8/11/2002 με ύψος 1.93 μέτρα. Ο Χανιώτης τερματοφύλακας που αποκτήθηκε το 2018 καθώς δεν έκλεισε ο Αντώνης Στεργιάκης. Τότε ήταν στην ομάδα Νέων του Πλατανιά και σε ηλικία 16 ετών και με ύψος 1.90 μέτρα.
Οι τότε πληροφορίες ήθελαν την Μίλαν και άλλη μία ιταλική ομάδα να είχαν στο... κάδρο τον Κωσταντίνο Τζολάκη. Ο Ολυμπιακός τους πρόλαβε όλους και έκλεισε έναν ταλαντούχο κίπερ, που παράλληλα είναι και πολύ καλός μαθητής. Με το που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2018, ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας και ενώ έχει προπονηθεί αρκετές φορές υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη. Ο Τζολάκης με την πρώτη ομάδα είχε ξεχωρίσει στο φιλικό ματς προετοιμασίας με το Αμβούργο, που είχε τελειώσει 1-1. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ξεχωρίσει για τα προσόντα του ενώ είχε βγάλει και πέναλτι. Μπορείτε πιο κάτω να δείτε το βίντεο με το πέναλτι που είχε πιάσει ο Τζολάκης...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα