ΑΕΚ: «Γκάζια» Καρέρα στο ημίχρονο!

ΑΕΚ: «Γκάζια» Καρέρα στο ημίχρονο!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: «Γκάζια» Καρέρα στο ημίχρονο!

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του παρά την πρόκριση και στο ημίχρονο έκανε παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος στα αποδυτήρια.

Μπορεί η ΑΕΚ να επικράτησε άνετα με 4-0 επί του Παναιτωλικού και να πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο ο Μάσιμο Καρέρα δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του. Κάτι, μάλιστα, που τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας ότι ειδικά στο πρώτο μέρος κάθε παίκτης έπαιζε για τον εαυτό του.

Στο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-0, ο Καρέρα τα... έχωσε στους παίκτες της ΑΕΚ καθώς δεν έβλεπε πράγματα που είχε δουλέψει στις προπονήσεις στα Σπάτα τις προηγούμενες ημέρες στο τακτικό κομμάτι. Περίμενε περισσότερα από την τριάδα των Αραούχο, Λιβάια και Ολιβέιρα σε επίπεδο κινήσεων και συνεργασιών, αλλά και συνολικά από όλους τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια.

«Δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Τι είναι αυτά; Αυτά έχουμε πει; Βάζετε τον εαυτό σας και το "εγώ" σας πάνω από την ομάδα. Δεν το θέλω αυτό. Απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό. Δεν είμαστε καλοί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τεχνικός απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι λάτρης της πειθαρχίας και θέλει από τους παίκτες της ΑΕΚ να εφαρμόζουν απόλυτα το πλάνο του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό σε κάθε παιχνίδι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα