Πούγγουρας: «Δεν είχαμε ψυχραιμία» (vid)

Πούγγουρας: «Δεν είχαμε ψυχραιμία» (vid)

Gazzetta team
Πούγγουρας: «Δεν είχαμε ψυχραιμία» (vid)

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και στη ψυχραιμία που δεν είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν το χειρότερο σενάριο για εμάς, σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ματς χάσαμε 2-0 να έρθει ο αντίπαλος να προηγηθεί νωρίς. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δεν είχαμε την ψυχραιμία κι όταν δεν την έχεις και δεν είσαι σταθερός αμυντικά, θα βρεθείς εκτός συνέχειας».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός σήμερα, δεν είχαμε καθόλου ψυχραιμία στην αρχή, με το 0-1 τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, οπότε δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, κάνουμε βήματα προόδου, έρχονται πολλά και σημαντικό παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι κι από πέρσι κι από το πρώτο μισό φέτος».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα, όπως και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και αυτό που πετυχαίνει ο κόσμος είναι να μας κάνει καλύτερη ομάδα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα