Αποθεραπεία και αποκατάσταση στον Άρη

Gazzetta team
Αποθεραπεία και αποκατάσταση στον Άρη

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου (13/2,19:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Μίκαελ Ένινγκ να περιμένει την εξέλιξη των υποθέσεων Ιντέγε, Μαντσίνι.

Επί του παρόντος ο Γερμανός προπονητής δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι δύο παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Την επομένη του αγώνα στην Τρίπολη και ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (13/02, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας («8») της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα